Half asleep;b

Ligger just nu i min säng och håller på att somna.. Ska snart sova:)

Idag har jag vart i haparanda och i finland 3 ggr:p Min bror har hockeycup så då blev det ett jävla körande:s Jag var på ikea och det där shoppingcentret och shoppade lite:D Ett underställ, lite undekläder, en tunika och slalomstavar;)
Hahah sen var vi på rusta också, där köpte jag hårfärg:)

Imorrn måste jag på stan en sväng och lämna tillbaka en kofta och göra lite andra ärenden:)

Nu ska jag sova min skönhetssömn! Sleep well:)

Jul/Järsvö:)

Resan till järvsö blev verkligen lyckad! Hade det jätte trevligt/roligt/allt;D Vi åt jättegott, åkte slalom, vilade och inte så mkt mer;b Hahah första dan for jag, farfar, jocke och freddie och handlade på ICA. När man handlar med farfar då handlar man! Vi köpte en stooor jäkla oxfile, två skinkor, en hel lax osv osv... Helt sjukt mkt! Det blev en hel kundvagn.. Vi köpte en termometer till skinkan också som farfar sen använde när han började steka den ena skinkan i ugnen ca. kl 11 på kvällen. Och där satt han framför ugnen i typ 3 timmar och kollade på termometern hur den steg grad efter grad... Jag är seriös han lyfte inte röven från stolen han satt på, snacka om att vara fascinerad av temperatur eller kanske man har lite lite att göra.. vad vet jag;b Vi skrattade åt han iallafall..
Det hände helt sjuka/roliga grejer där nere i järvsö, haha:D Kan inte beskriva allt;b

När det väl var julafton käkade vi först jättegott och sen var det julklappsöppning:D Loke min söta lilla tremänning fick MASSOR med paket! Jag fick pengar, två armband och en buff:) Hade lite paket här hemma också, berättar senare vad jag fick:) Vill också nämna att jag fått en bärbar dator av min käre far:D Är evigt tacksam, trodde aldrig jag skulle få en:) Kram på dig pappa!
Loke han är en riktigt goo kille han:) Några kommentarer han sa till mig: Asså rebecca vetu.. du är den bästa tremänningen jag vet och den snällaste tjejen jag känner:), Igår på julafton såg du konstig ut med allt smink.. Det ser bättre ut nu, när du inte har nått.. Detta sa en grabb på 9 år, det var nästan så att man fällde en liten tår så söt han var när han sa dem olika sakerna:) Saknar honom redan..:(

I slalombacken fick vi skratta mycket åt jocke och freddie sista dan:p Jag kan säga att dem hade det lite svårt att hålla balansen på brädorna sina;) Jocke drog flera vurpor som innehöll volter och kullerbytor osv. Helt galet;D Annars är dem båda två riktigt duktiga, vet inte vad om hände;b
För övrigt var backarna jätte härliga och vädret var också bra:) Förutom att det blåsta lite de två första dagarna:s Men det kunde man  leva med:)

Nu är jag äntligen hemma efter den långa bilresan och har öppnat mina julklappar:) Jag fick kate moss parfymen+body lotionen, muums! Ett body spray som också luktar mumma! Lila strumpbyxor, lila linne, svart kort t-shirt med knappar, en grå stor t-shirt:) Juste jag fick en mascara och eye make-up remover av ann-helen, min chef:D Väldigt snällt, tackar så mkt till dig och alla andra som gett mig helt fantastiskt fina julklappar:)

Nu ska jag nog börja hoppa i knopplådan:) Ska upp på mellandagsrean med fanny och palle:D Hoppas man hittar nått snyggt;) Goonatt!:) 

Sitting in the car:)

Bloggar just nu från mobilen så jag vette fan hur det kommer se ut sen på datorn:b Jag sitter iallafall i bilen på väg till järvsö:) Vi passerade nyss sundsvall så det är inte så länge kvar:) Halleluja för det! Man blir lite less efter ca 6 timmar:pfast det har ändå gått bra, jag har sovit lite och sett oth på datorn tills batteriet dog:p+att jag har lyssnat igenom min musiklista som är ganska lång, har nyss börjat på varv 2;)Haha, nu ska jag sova lite till om det går:)kommer inte Blogga nått nu på några dar tror jag, men det är bara pga att jag glider i slalombacken:d(och för att det bara är gratis att surfa på mobilen på helgerna) men det behöver vi inte prata om:b Ha en jätte god jul!:d

At Fannys place

Jag chillar just nu i Fannys soffa med ronja:)vi ska snart dra in till stan:b jag ska leta efter en ny slalomhjälm. Jag köpte en typ förra veckan men den var inte så bra, så jag ska se om jag hittar nån bättre:) sen ska vi troligen dra till pontus och se innebandy:) Nu ska vi bege oss:) ciao!

Sista dagen i skolan!

Woohoo:D Nu sitter jag i skolan och har min sista lektion innan jullovet! Vääääldigt naajs! (Är ledig imorrn;) Vi har svenska/engelska och jobbar om gudar typ;b Nyss målade vi och lyssnade på jullåtar, det var myspys:)
Nu sitter vi och väntar på att klockan ska ticka så vi får sluta nån gång:D 

Igår hade jag innebandymatch:) Det blev 4-4, en jäkla match asså:b Men nu är det uppehåll med innebandyn, känns lite trist:/ Men det blir jättekul när det börjar igen!;D
Nu måste jag sluta skriva, stintan kanske kommer;b Shululululu!

16/12

Ojojoj, nu har jag inte bloggat på länge. Kan börja med att berätta lite kort om söndagens innebandymatch.. Det var i gällivare mot serieledarna och vi var taggade som fasen! Men det gickinte så jättebra... vi loosade med 6-1:S Mallan stod första halvan av matchen och jag andra. Det gick väl sådär för mig, släppte in två mål.. Men man kan ju inte alltid hålla nollan;p (Imorrn har vi match igen fast mot ibk boden, vet inte riktigt om jag eller mallan ska stå men kom gärna och kolla:) Blir nog en kul match;b)
När matchen väl var färdig spelad och vi hade duschat for vi och käkade på nå ställe och det var jättegott! Iallafall min mat:D Och på vägen hem i bussen såg vi tomten är far till alla barnen, den är klockren;) Men då stannade vi i landsjärv och busschaffisen meddelade att batteriet i bussenn var urladdat och den gick inte att starta...Sååå då fick vi sitta och vänta på att en buss skulle hämta upp oss i ca en timme.. Det blev ett långt äventyr.. Plus att Sverige förlorade mot finland..

Igår hade vi tidningsutdelning+träning med innebandyn:) HAhaha när jag och vickan gick inne i ett trapphus hängde det ett par nycklar i en dörr så vi plingade på och en tant i 50-60års åldern öppnade dörren i t-shirt och trosor.. Vi sa att hon hade glömt nycklarna i dörren och hon svarade: Nämen oj, som vanligt.. herregud... Sen när hon skulle stänga dörrn så hade hunden gått ut och hon höll på att glömma den också, så vi fick hojta till igen.. Virrig? JA!

Nä nu har jag inte tid att blogga nå mer, ska sova:) somnade i soffan för ett tag sen. I stort behov av sömn just nu!
Sov gott!:)

At school;)

Sitter på skolan i en datasal med chaho och stefan;D vi väntar på att klockan ska bli halv 11 så vi får käka. Sen ska i på lucia kl. 11 på lärkan:)
Är förkyld som fasen, inte kul! Så nu när min fot nästan läkt kan jag fortfarande inte träna. Tack gud för att du straffar mig hela tiden! Men jag och fanny kom faktiskt på två saker som är svinbra som vi tror att han har skapat. Att vi kan rapa och sova, hur skönt är inte det va!?;)
I morse när jag vaknade var jag helt döööd och mamma frågade om jag verkligen skulle fara på skolan, men vi har nyss haft idrottsfysologi prov så jag var nästan tvungen. Det kändes som att det gick ganska bra, inte allt för svårt:) Hoppas jag får VG iallafall:b
Kl.15 ska jag troligtvis jobba om jag har kraft till det:) Kom och hälsa på mig! Det är rena rama helvetet att stå där:p

Nu är det food, håller på att hungra ihjäl! Tjaråå!

Måndag som känns som söndag?

Idag var vi lediga från skolan vilket var vääldigt skönt:) Jag tog det väldigt lugnt i min soffa och läste i princip hela dagen, förutom att jag for och käkade med pappa på coop och var hos sjukgymnasten:) En typisk söndag helt enkelt, fast det var måndag. Helt lurigt.. På kvällen var det träning, vi hade fys och sen stod jag i mål. Det gick ganska bra ändå:) Släppte inte in allt för många bollar;b

Men nu är det sovdags för min del iallafall. Sov gott folket!


The clock is ticking.

Just nu sitter jag och väntar på ronja och fanny:D Dem ska typ gå från stan hit, det kommer ta cirkus 2dagar! Men jag har tålamod och sitter här och chillar och väntar och äter godis och är med pappa och inte så mycket mer.
Nu ska jag gå och kika igenom dörren om jag ser dem. Nej inte det! Väntar ett tag till..
Och nu har jag inget mer att skriva.
Hejdå!:)

Öppet hus!

Dagen började med att jag, Elin och Frida stod utanför hälsans och instruerade stavgång. Faast det blev inte så mkt att instruera, vi stod mest där och såg lyckliga ut;b Efter det var jag samt många andra på boxning, jobbigt som satan! MEn det var roligt:D Efter det var det Afro på schemat. Det var jättekul men jag söög som alltid när det är nånting i närheten av dans:p Det var helt crazy, man bara for omkring och slängde med armarna typ:b
Efter det for jag hem och sen till kvantum. Där träffade jag erik och victor, kanske ska se fotboll med dem ikv:)
Nu ska jag duscha och äta middag;) Tjillevippen!


Torsdag 4/12

Kom hem för ett tag sen, jag har jobbat mellan 15-21. Det var ganska kul, för det var kvällsöppet eftersom att "mammas" butik har öpnnat en killavdelning också. Nu mera heter det inte b.young längre, nu heter det Sambo:)
Det var full rulle med emmas kör osv. Men det var inte så full rulle på ljusa vart jag jobbade, eller vissa stunder var det helt galet och andra inte;b Nu har jag väääärk i fötterna, har stått upp från 15-21 + skola 8.15-14.30.. Men jag ska itne klaga jag får ju pengar;D Cash is king som emma sa, hon gled förbi och sa hej:)
Sen kom lilla Tea och Stine, sååå söta ungar! Tea är typ 4år och har oranget hår och är vääärldens sötaste:D Stine är typ 7år och är svin cool!;)
Imorgon ska jag jobba igen mellan 15-19:) At Ljusa at storheden;) Hälsa gärna på mig(A) Blir jättelycklig då!

Nu måste jag verkligen sova! Är väldigt trött. Sov gott allesammans:)

Onsdag 3/12

Idag jobbade jag lite grann på mammas jobb:) Var väl inte så jättekul men sen kom brorsan då blev det genast lite roligare;b Förut var han helt dampig och allmänt jobbig men nu är han jätte rolig all the time;D Vi gick till intersport och jag köpte en balansbräda och han en mössa:) Eller det var jag som köpte den åt han i julklapp;b Men rickard hann faktiskt med att prova lite andra mössor... Kolla bara på det här vilken normal bror man har!


Jaaa... vad ska man säga? Jag har då ingen kommentar iallafall..:b

Nu ska jag plugga och sen se grey's anatomy;) Shululululu!

1 december

Snart är julen här, känns väldigt mysigt faktiskt:) Jag bär mig av till järvsö på julen, gissa vad som händer där!? SLALOM:D<3 Ska bli jätte mysigt och kul:)

Idag var jag hos sjukgymnasten, hon konstaterade att jag hade en rejäl stukning osv:s inte kul... Men hon värmde på foten med nån apparat också fick jag ström i foten;b Jätteskönt, det pirrade som lite grann. Hon sa att jag skulle göra alfabetet med foten och stå på balansbräda osv.

På skolan var jag och mamma på studieplansmöte, jag valde inriktning NV och valbara kurserna: idrottsmassage, idrottspsykologi och biologi b:) Det blir förhoppningsvis bra!

När det var kväller for jag på träning och jag var med på fys och stod i mål(tog det lugnt med foten som vanligt!:@)
Och nu ska jag sova. Godnatt allihopa!


RSS 2.0