Har jag bra karma eller nått?

Det händer väldigt mycket bra saker i mitt liv just nu, börjar nästan bli rädd... Men det är chill som fan:D Fast vad har jag gjort som är så himla bra för att förtjäna allt? Men iallafall har jag fått pappa att vi ska fara utomlands, wiiihooo. Åker till stockholm ikväll och turkiet imorrn. Fick vg på mattenationella b, trodde jag verkligen inte pga av att jag tyckte att kursen var ganska svår, så det var grymt skönt! Och sist men inte minst.... Jag gick vidare i läns, vad är oddsen liksom? Fanny och kristina tycker att jag ska köpa en trisslott, kanske man borde göra det:b
Men karman har blivit lite sämre, för både mamma och pappa säger att dem har ett par Ray Ban wayfarers brillor, fattar ni!? MEEN, ingen av dem hittar dem. Det suger:( Fast jag ska leta i turkiet, dem borde ju ha. Fake men hallå billigt är bra;)

Nu ska jag duscha, packa klart och sedan bege mig. Fast.... jag kommer sakna alla jätte mycket. Speciellt  fanny:( Men jag är tillbaka om åtta dagar:D Ska se om jag kan blogga där borta, om inte så är jag tillbaka snart. Ha det gött! Och ät inte för mycket kanelbullar!

Fan vikken fail.

Igår visade och skickade ricke en video med han när han och hans kompisar hoppar studsmatta... Efter en kort stund ger dem rickard dubbelstuds så han flyger väldigt högt och kommer inte ner igen... Utan hamnar hängades i nån slags stolpe!? Jag tänkte typ WTF hur gick det till? Men sen kom jag på att det var ihopklippt ju... Men den är svin kul! Tänkte lägga upp den här, men det går ju inte eftersom att jag bara har den på mina dokument... Måste ladda upp den på tubbe osv, det orkar jag verkligen inte. Plus att jag inte vet hur man gör. Så sms eller ring om ni vill se den;b Inget man vill missa!

Sängen bra hej!

Obehärskat mycket skratt.

Läste just faleys blogg, är väl så illa tvungen att skriva ett litet inlägg om dagens alla händelser.

1. I'm going to turket on saturday! Och jag kan ju säga en sak, skoja inte mycket jag ska fjäska för nissarna där nere. Do you know why? FREE STUFF, FREE STUFF! Jepp, ska försöka iallafall, man kan ju alltid få en gratis glass eller nått;b Och gå nu inte och tro att jag ska göra några så kallade prostituerade saker... För det känns lite way to much to handle! Istället ska jag dra en "Hey, how you doin'?"

2. Jag och fanny har skrattat idag. Väldigt mycket dessutom, helt kopiöst mycket. Och det var inte vanligt skratt, det var skratt som gör att det krampar i magen, extra roligt! Exempel på vad vi skrattade så mycket åt då... Ett var när vi var på åhléns, vi stod i kassan och fanny skulle betala... Hon började spegla sig i speglarna bakom kassan och brast några sekunder senare ut: "VILL DU HA MITT HÅR ELLERRRR!?". Jag kan säga att både jag och kassörskan ryckte till. Men det var inte det som var så kul, det roliga var att jag såg på tjejen i kassan att hon trodde att fanny sa det åt henne pga. att fanny kollade in i spegeln när hon sa det och därmed nästan på tjejen... Jag höll på att dö av skratt för att fanny inte märkte det men svarade snabbt, "va nej? eller jag vet inte" och började stamma lite lätt för jag var fortfarande i chock efter att hon hade skrikit. Vet inte vad mer jag ska säga, ni förstår grejen? Hahahaha...

Vi hann också med att gå på meditation med Kristina och Johanna, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara denna händelse. Men det gick ungefär ut på det här: sitta på en stol i en ring, blunda och lyssna på indisk musik eller vad det nu var, plus att lyssna på tjejen som höll i det. Hon babblade på ganska mycket och efteråt konstaterade jag och fanny att ingen av oss hade fattat vad hon snackade om, men det var en sak vi båda hade hört. Det var denna mening eller vad man nu ska säga "mellan anus och könsorganet...". Hur fan ska man tolka det när man inte har hört resten!?
En annan rolig grej, i slutet skulle man sjunga (om man ville) med i värsta konstiga, återigen indiska låtarna.
Men under hela meditationen hade jag och fanny tänkt på samma sak "undra vad fanny tänker just nu?" och tvärt om. Plus att jag knappt kunde kolla på fanny när vi var klara med fortfarande satt i den där ringen, för jag kan säga då hade jag dött av skratt! För på en gång när vi kom ut var det precis det vi gjorde. Vi gick till och med in på en toa så att vi kunde skratta högt! Finns inte så mycket mer att säga, men det hände då en massa andra sjuka saker... Fast en sak kan jag säga: jag och Fal har nu uteslutit meditation från våra liv. Det var liksom inte riktigt vår grej.

3. Får ju inte glömma att vi chilla på dagoberta med el vigo ett tag;b Det var sköönt som fan, vi ba gled på en räkmacka och sen ba liksom åt upp den!

Nae nu blire sängen. Kan ju lägga till nånting som en tvättäkta fjortis hade sagt "Come and join me?". Nae, kändes inte riktigt rätt att säga så av nån konstig anledning.

Vadårå?

Kristina tycker att jag och fanny inte är normala. Är det nått fel att slicka på godisar och skapa en mästerverk?

Eller är det helt galet att ta ett par randiga leggings och sticka in huvudet i varsitt ben på dem?
Nej! Det är det inte, iallafall inte för mig och fanny. För vi får skratta förbannat mycket åt det. Hahahaha. Plus att kristina faktiskt också skrattar, mycket! Så hon ska ju inte säga nått. Men det är en sak jag undrar, hur kommer vi på allt?
Man kommer iallafall på mycket sjuka/roliga saker av att rensa förråd. Eller fanny? Nästa helg beger vi oss till radiomastens vindavåning för att ge oss på familjen Ströms förråd. No shit! säger jag bara.

Imorgon ska jag återgå till kampen om att tvinga pappi boka en utomlandsresa. Ge mig styrka gud.

Kråksången

Dem flesta kanske vet att jag heter rebjast på msn alltså rebjast@hot.... Från en början mobbade alla mig jätte mycket för det och hahahahhah vafan är rebjast för nå!? Jag typ moppas intä, håll keften! Men det finns en förklaring reb=rebecca, ja=jakobsson och st=ström;) DE NI! Plus att det har typ blivit mitt nya smeknamn, rrrrebjast! Man måste höra det irl, grymt coolt;) Ett problem är bara att fanny är typ den enda som använder smeknamnet, så jag säger det här och nu ni kan kalla mig rrrrebjast. Fast relle är också ganska orginellt i mina öron så det är också toppen. För hallå hur kul låter rebecca egentligen? Inte så kul. Det finns bara en sak till att säga: Oi oi oi mate, i got a bunch of nicknames. Use them!



Nu har jag vågat ladda ner musik, för jag var förbannat less på min gamla. Och jag laddade inte ner så lite heller, höhö. Vet inte om det var så smart men vafan, nu har jag grymt bra musik att dunka! Promoe's "nya" album kråksången (därav rubriken) som är grymt bra, John ME's album med bla Love is my drug som är väldigt fin. Milow's album rök också med i svängarna, plus lite extra låtar;) 

Promoe - Yta ft. Magnus Betnér

paaarteey!

Kom just hem från vår lagfest (herr&dam laget). Det var grymt kul, men lite mycket fylla. Haha, några har lipat, flera har ramlat, och ja resten kan ni väl lista ut själva. Vi har iallafall haft tipsrunda, lekt, badat badtunna, bastat osv osv... HAFT 80-TALS DISCO! Fett med najs!
En sak till, jag undrar hur många som sammanlagt däckade? Hmm..? Ett antal iallafall;b Men vi nämnar ej några namn.
Jag, Simon och Filip som var nyktra chillade lite, men det slutade med att jag och Filip städade=plockade tomburkar. Men allt som allt var kvällen kanon!(Y)

Juste, min outfit bestod av: silverlackleggings, randig "pösig" tröja, silverhalsband, stora silvriga ringar i öronen, massor av armband. Plus en mittbena på det. Fan vad 80 jag kände mig;)

Sängen anropar rebjast! Mental five på den! Muy bien!

Don't forget!

Glömde skriva att jag har namnsdag idag! Gratta mig och bjud mig på tårta!

träningsvärk av brännboll?

Kan man få det egentligen? Igår var vi (ibbelaget) och spelade brännboll mot förlädrarna, herrlaget osv. Förbannat kul var det! Hahaaha men det hände en liten hemsk sak.... morsan fick till väääärsta träffen när dem spelade mot nå småflickor och olyckligtvis så träffade bollen en liten tjej på tio bast i kaggen. Aj aj! Men det var ändå ganska kul för det första mamma sa till mig var "fan att hon skulle stå där, det var ju en grym träff... Den hade farit svinlångt!" JA, min mamma är ganska tävlingsinriktad.

Men iallafall så har jag nu idag en grymt sjuk träningsvärk i typ alla muskler! Men mest i benen, pallar typ inte ens att gå. Helt otroligt vad ont det gör;b
Har vart på länsuttagning idag också och det har inte blivit nå bättre efter det om man säger så. Det gick ändå hyffsat bra, men tror inte att jag går vidare:( Dem andra målisarna var ganska bra. En av dem hade stått i 7 år, jag typ hehe jag har stått i ett halvt. Men perra tror att jag kan gå vidare, så jag hoppas iallafall.

Nu är jag nära döden. Sov gott allesammans!;)

Nu var det allt ett tag sen sist.

Nu har det hänt grejer alltså! I onsdags var jag så trött/lite sjuk att jag låg och såg på tv från cirkus fyra till halv elva, trodde inte det var möjligt:o. Men nu är det bevisat, IT'S POSSIBLE att jag kan ligga still så länge. Men jag var faktiskt ute och hjälpte rille och pappi att stoppa upp studdsisen(en kort stund);) Men det fanns tyvärr inga krafter till att hoppa på den sen:b När jag låg där i soffan såg jag Grey's, åååh det var helt hemskt! En liten jättesuperduperotroligt söt liten flicka dog och jag började nästan grina (var tvungen att hålla tillbaka tårarna lite för rickard satt bredvid). Stackars liten... Var nästan ledsen resten av kvällen.

Igår fick jag kuvertet, med sommarjobbet... När jag öppnade och kollade vad det stod började jag grina/skratta på samma gång. ÅLDERDOMSHEM STOD DET! Uuuuuuhhhkiiiii var det första jag tänkte, dem är äckliga! Jag vill faktiskt vara på dagis och leka med söta små barn.. Mamma skrattade och mobbade mig jättemkt, elakt! Men sen kom jag på att dem är ju faktiskt jätte snälla dem flesta av dem, kanske dem bjuder mig på fika. Plus att jag kanske får baka med dem osv, det kan nog bli ganska kul:D Plus att jag kom  på en jättebra sak! Min morfar dog ju för några år sedan, nu kan jag leta efter en ny. Precis som i "kan du vissla johanna". Men ingen kommer någonsin kunna erstätta min morfar janne:( Saknar honom väldigt mycket ibland.
På kvällen var jag och fanny på gymmet för första gången på jättelänge känns det som, det suger att vara sjuk och inte få träna! Men nu är jag tillbaka på hästryggen och är redo att köra på igen! (det där lät kanske lite fel men ni vet vad jag menar).

Storheden med fanny idag=en ny bikini plus en ny bh. Kanon!
Ikväll var det mysipysi med evve, carro, sofie och stina hemma hos stina, hon fyllde år. Grattis! Vi fikade, badade badtunna och lite annat. Super kul var det:)

Nu ska jag sova, måste ladda inför brännbollen imorrn med innebandylaget;) Det om nått kommer bli grymt kul tror jag. Peace!

Är det möjligt!?

HAHAHAHAHAHA, nu ska ni få höra hur sjuk i huvudet min mamma är! Hon hade varit och tränat på helex och parkerat bilen i karpen (parkeringshuset som ligger bredvid). Men det var dumt, för det stänger kl.18.00 på söndagar! Så nu är bilen inlåst=hon fick ta bussen hem. Jävla sopa! Hahahahha.

Larsson och Mohss

Chillade jag med på stan idag. Jag letade efter en blazer och en bikini, hittade varken eller:( Hade sett en jättefin bikini på hm's hemsida, men det känns lite svårt att beställa när man inte har provat osv. Men då hade dem den inte här i stan. Så jag var tvungen att tröstköpa en ny röd/vit randig tröja från H&M. Den var jättemysig och den är speciell för jag handlade den som ett impulsköp. Det är inte ofta det händer ska jag berätta! Jag brukar alltid stå och typ "ska jag köpa den? behöver jag den? är den nog fin? osv" Så där med ska den känna sig hedrad;)

Nu är jag så trött att mina ögon är som myntinkast. Sov gott!


Down town.

Engelska NP idag, det var ganska kul:) Kändes som att det gick hyffsat så jag håller tummarna på ett bra betyg. Men man ska inte hoppas för mycket:b
Skulle egentligen sluta kvart över fyra idag, men fick istället sluta typ halv elva. Det var strålande(Y). Så det blev lunch med Ylva och Rebecca på sub, gottigott! Efter en lång stund där med golunch och mys, mötte jag Fanny och Ronja. VI stekte som satana på kultantrappen. Sen gick vi på stan en stund och jag och fanny gick tillbaka till kultan efter ett tag. Men då förstördes våran vackra atmosfär, när några jobbiga jävlar kom. Dem satt och dunka fjortismusik och var typ efterblivna eller nått för dem hade tamefan inte alla får i hagen! Men en sak som var positiv var att en av tjejerna hade ett par jättesnygga jeans. Det var dragkedjor längs sidorna på dem och på fickorna var det glitter, typ lite solgården stuk. Svinsnygga! NOT! Hahah, jag och fanny satt och garvade en lång stund.

PS: jag har ont i min hals:(


Jag är då allt en lycklig liten dam.

Idag träffade jag en viss person och blev väldigt glad. Fanny, mallan you know who i'm talkin' about. Plus att jag och fanny har lagt upp en plan, en briljant karateplan(Y).

Vi delade ut nå lappar med innebandyn idag, vi ska sälja kobajs (med andra ord plantjord). Det var chill som satan för det tog bara en si så där 14.32 min;) Vi cyklade och körde på taktiken "stanna aldrig". Dvs vi stannade aldrig vid brevlådorna vi gled bara förbi och slängde snabbt i papperet.

Förresten, någon annan som blev förbannat less på att TV:n inte fungerade ikv? Jag hade värsta planen att se ugly betty och DH, men nej inte det. Comhem, ni kan dra h! Jag och mamma var tvungen att tröstäta en äpplepaj som låg i kylen... Comhem gör så att jag drabbas av fetma:( 

Nu ska jag lägga mig och grina över alla kilon som kommer slingra sig fast runt kaggen. HEJDÅ!

Haaaaiiiaaa!

Jag har en fråga att ställa...är det någon som vill köra lite karate med mig och fanny? Vi lever just nu i en speciell pakt.


ÄNTLIGEN!

Rapporten är inlämnad. Jag och Stefan satt efter schuul och gjorde klart den, känslan när vi lämnade in den var helt otrolig. Det var som att bli 41.7 kilo lättare, unbelievable! Efter tjugotre sidors skrivande kan ni nog förstå det. Puuh.




Aiiight

Fotboll med fanny, vickan och stina idag. Det var chill som satana;b Haha först failade jag och fanny som satan och for till hälsans, men då var ett helt gäng där och det var inte ett litet gäng. Tänker inte nämna vilka. Så då drog vi till t-wall, och smsa vic och stina. Värsta gang-hanget!

Ikv har jag bara vart hemma, pappas nya tjej och hennes barn var här och käkade middag. Dem var riktigt trevliga så det var roligt. Men en sak som suger är att jag inte har ett piss att göra nu, jag är dålig på att vara rastlös.

The heat is on!

Igår kväll for jag med Fanny till porsön, där var vi med Kristina, Peter och Fredrik, plus några till. Det var mysigt, vi såg på majbrasa, käkade godisremmar och det kändes som att vi var en enda stor lycklig familj! Senare när kvällen började ta slut/det blev förbannat kallt, drog vi till stan. Först förbi hos palles kompis som bodde väldigt stort och fint! och sen hem till Fanny. Jag sov där och sen på morgonen efter en god frulle med Kristina (fanny was the sleepin' beauty) for jag hem.

Väl hemma drog jag fram min/stefans rapport och satte mig på baksidan av huset med solen gastandes och skrev. Efter att ha skrivit ett tag kom fanny och hälsade på, vi chillade ett tag och jag skrev ett tag. Förresten var ju värmen helt sjuk idag! Jag satt i sporttopp och shorts och stekte som oljan i stekpannan. Men en sak som sög är att min högra arm har blivit brunare än den vänstra. Schnyggt;) Och jag har fått linjer från sporttoppen, fast det är ganska coolt (men ändå ganska fult, men det säger man inte högt):b

Nu sitter jag och väntar på att bella och fanny ska dyka upp:D SMILE! Elin kanske också kommer. Det kommer bli kalaskul:) Nu ska jag hänga på dörren som när jag var liten och vänta på dem. Cya!


RSS 2.0