degen.

Idag har jag varit en redig kvinna. Dagen började med lite träning på våran "crosstrainer" (eller vad det nu kallas) i källaren, jäfla flitigt och svettigt vare. Mitt nya nickname är svettlana, sen blev det lite kaggeträning, allt det där som liknar en bulldeg måste springa iväg. Ni skulle ha sett mig, liggandes på golvet med min rasta-bob marley-freedom tröja kämpandes mot det ultimata. Fast ibland så funderar jag på att bygga på bulldegen. Den e fin å mysig. Plus att jag är bättre på det.

Oooh juste! I torsdags plågade hööken mig rejält, vooj sataaana vad jobbigt det var! Om två veckor kommer jag vara lika bred som ett kylskåp. Träningsvärken som jag har fått, den är inte ens skön som träningsvärk brukar vara. Den gör bara ont. Och imorrn ska jag göra det igen, hänga i dessa stångar. Må det inte ta mitt liv!

Tillbaka till min rediga kvinno-dag. Efter min träning, kollade jag in i min garderob och insåg att det verkligen var dags att rensa den. Jag tog mig i kragen och körde igång. Resultatet blev 1 påse kläder till papperskorgen, undrar fortfarande varför dem rysskläderna ens har legat i min garderob. Jag strykte två par byxor, fråga inte ens varför. Tvättade två byxor plus två bh-ar.
Sen när jag ända var igång rensade jag hela mitt rum från en massa skit, jäffffflaar va fint det är nu. Sen dammsög jag över hela huset också typ. Nu är det kliniskt rent, åtminstone i mitt rum. En grej som är härligt med att städa det är att jag alltid hittar en massa roliga saker.

Typ som det här fotot. Två år gammal relle.
Kolla kaggen liksom och snoret under näsan ska vi inte ens tala om.
Dock vet jag inte om det syns så bra.


Vad ska man säga...?

Såg nu att jag glömt bekräfta att jag har bytt till fritid, men det har jag iallafall gjort! Känns ohyggligt skönt. Ni ska se mitt schema;) Om jag säger såhär: Jag börjar 9.55 på måndagar och slutar 12.45, vad säger ni då?

Måste bara säga att ikv såg jag, sofie och vickan Seven pounds. Dock lämnade dem mig efter halva ungefär:b Men den var iallafall grymt bra! SE DEN! Fast från en början fattar man itne så mycket, men sen. Oooh jesus !

Nu ska jag sova, live easy and tiiiight!




chilla lite.

Tänkte bara meddela att om planen lyder som den ska, byter jag till fritid imorrn. Och ja, det är tillåtet att skratta åt mig;) Natur--->fritid, ett jävla hopp. Men jag känner att jag inte kommer ha tid och ork till nv så det blir så. Tror inte heller att jag är nog smart för att gå det.
Syo Lena, watch out, imorrn kommer jag. Jag bekräftar imorrn med ett inlägg;)

Ps. Steffe höök har slagit vad med mig om att jag ska klara av att göra chins från hängandes/raka armar om två veckor. Så imorgon börjar hårdträningen, han ska nog biffa upp mig rejält. Jag SKA klara det! Eller, vad tror ni?
Det kommer ett bekräftningsinlägg om det också inom cirka 2veckor.

Nu är det sängen som gäller. Lev livet!

nå vettu nu vare skola igen.

Dags å dra fram läsglasögonen eller vad sägs? Vettu, nu äre bara å börja läsa.
Köpte nya skrivblock idag, 10 spänn styck. Att fynda! Plus att jag fyndade nöt-créme
på dollarstore, 6st för 10 kr. Bra skit säger jag bara.
Har bytt klass nu också, nv-klassen befinner jag mig i just nu. Den e skön, eller
verkar vara det iallafall. Har inte hunnit vara med den så mycket. Men imorrn blire
matte c dirr på morgon. Dock har jag sovmorgon till 10.00, sköönt.
En sak som är konstigt nu, det är att ALLA som man träffar börjar man alltid prata
om schemat med. Varför? Typ "åh tja, hur är ditt schema, är det bra?"
Jag ska erkänna att jag också gör det, men undra varför alla gör det egentligen.
Väldigt underligt tycker jag.

Nu måste jag duscha och sova.

Ps. Jag har fått ett nytt uppdaterat grymt coolt smeknamn av ida ek, min damer och
herrar ni kan från och med nu kalla mig rabachtoo. Uttal går inte riktigt att beskriva.
Eller typ rabatjoo, fast med lite shh ljud där vart j:et är. Då har ni det rätta svinget;)

nå jäfla va vi spela

Vi rullade iväg mot byn för att starta våran tennistunering, det gick inte bra. Några barn var där och lirade. Så vi bestämde att, eftersom vi redan är "halvvägs" dit, fara till boden och lira.  Brumbrum, så var vi framme i boden.
Vi hittade en fin plan och började lira, jag märkte att jag inte är så bra i tennis. Fast det var ändå grymt kul. Ida däremot, är sjukt bra! :D
Se och njut;)


Tennisfantaster.


.

imorrn blire tennislir;) återkommer med mer information.

en bra vän.

Jag har en kompis. Som är väldigt go, ställer alltid upp för mig.
Är alltid så himla lätt att prata med, hälsar ofta på mig och
sover hos mig när jag känner mig ensam.
Säger alltid att jag är bra, är bara en grymt bra vän.
Här kommer en bild på det hjärteglädjande personen.









Du kommer alltid finnas i mitt hjärta åke. Du och din fina röda soptunna.
Gillar dig trots den. Puss på dig. Och mössan ska vi inte ens tala om.
Blir nästan tårögd, den är så fin...

kyligt.

kan man säga att sommarn är slut nu?
tänkte när det är så kallt.

music fillin my room.

Idag slog det mig att jag i princip aldrig har använt min stereo som jag har stående här hos pappa. Den är fin, med högtalare på väggen och en bas till och med.

Jag letade bland mina cd-skivor och hittade skaburbian. Jag slog igång den rätt så dammiga stereon och stoppade in skivan. Ställde in ljudet, bass osv...

Och se på fan! Ljudet är sjukt bra i den, från och med nu ska jag lyssna på musik i min superstereo. Undra om man kan koppla in högtalarna till den i datorn..?

Förresten, jag tror jag ska måla min vägg ceriserosa. Jag vet, det låter helt galet. Men ni har inte fått veta hela min plan, det kommer bli grymt coolt;) Kan hända att jag ändrar färg... Tycker ju inte ens om rosa så mycket. Men jag får se. Ska "renovera" lite i mitt rum. Det ser förjävligt ut just nu,

in town

Nu är jag hemma från sthlm, jag vet hur mkt ni har saknat mig. Men nu är jag äntligen här så det är lugnt;)

Det var grymt kul i hufvudschtaden, allting är så chill där. Man har typ alltid nått att göra, här hemma kan man typ fara på stan wohooo! Fara och shoppa på h&m och kappahl! Det är ju så himla kul. Nej det är det inte, sthlm är mycket roligare. Fast jag har ändå saknat mitt hem lite.. Det ska jag erkänna.

Jag och falito har iallafall gjort det mesta eller nej itne det mesta men mycket. Vi har shoppat i stan, shoppat på söder, åkt båt, solat, GRÖNAN och farit omkring och bara tagit det lite piano.
Som sagt så bodde vi vid grönan, så en dag bestämde vi oss helt på random att vi skulle vara på grönan hela dagen. Vi tog vårat pick och pack och vandrade över till grannen. Köpte ett åkband och åkte massor med karuseller. Insane, var grymt kul säger jag bara! Dock vågade inte fanny åka den!!!!! Jäkla klepp! Men vi åkte massor med andra som tur var, jag fick bara tvinga henne lite;) JUSTE! Jag vann ett gosedjur åt fanny i en sån där grej som man ska kasta ner burkar. Vet ni hur glad vi blev!?!? Eller fanny blev nog gladast, hon hoppade omkring och skrek till och med. Anledningen till det var nog att vi inte trodde att det var möjligt att få ner dem.

Hahaha i lördags tänkte vi först fara på the voice men då ides vi inte, så vi tänkte fara på sommarkrysset istället. Vi käkade lite också bestämde oss för att vi inte orkade det heller, det var ju så hiiimla långt att gå, NOT! Så vi tittade på grannskapet i tv:n istället. Fungerade också.

Har köpt en massa roliga saker också, men kommer nog inte ens ihåg hälften så det är ingen idé att jag ens försöker berätta allt. Ni får upptäcka själv när jag har på mig nått av dem nya plaggen.

OOfaan juste, får itne glömma berätta! Jag och fanny har "träffat" kändisar. Pappan från vi hade iallafall tur med vädret, ni vet han den bittra pappan. Grymt skön är han. Vi var i bussen och skulle stiga av, vi står och väntar på att dörrarna ska öppnas (man måste ju trycka på en knapp för att dem ska öppnas). Helt plötsligt hör vi en rostig röst säga: "man måste trycka på knappen". Då var det han! Haha, lite chockad blev jag.
Sen har vi sett nour (stavning vet jag ej) eller bitterfittan från ballar av stål kan man j usäga så fattar nog dem flesta vem jag talar om.  Agneta Sjödin har vi också sett.

Det var när vi slog världsrekord! Hon var den som ledde allt. Vi slog rekord i att ligga på spikmattor. också fick man en, lyrrelyx. Jag ska bli en mediterare,


eller så inte!

Nu blire gymmet. HADE!

stockholmo de la relle

Jag är i stockholmo nu. Det är grymt skönt och livet är chill som satan här;) Har verkligen saknat fal och kristina (aka stinno). Vi har skrattar mycket och dem tycker att jag har damp som vanligt. Men har ännu mer damp pga att jag inte träffat dem på super länge! Och då finns det massor att berätta :D
 Sa att jag ville köpa en powerking för att se vad som händer, men jag fick inte:( Dem vill inte var med om ett damptrauma. Men jag tror att det skulle vara rätt kul. Har druckit en sån en gång men kommer inte ihåg vad som hände, kommer bara ihåg att det smakade äckel!

Idag har jag och fanny legat vid grönan (hennes morfar sonm vi bor hos bor granne med grönan) och stekt plus att vi har kikat på alla skrikande huliganer som åker insane. Den ser ohyggligt rolig ut ! Nån dag ska vi ta en heldag på grönan, jag ska tvinga fanny att åka allt.
Vi har inte så mycket mer planerat, förutom att vi ska shoppa;) Jag måste försöka få tag i mina farbröder också, dem är sköna typer båda två.

Nu ska jag snart duscha också ska vi bege oss mot stan, vi ska se nå grejs, ingen aning vad det är. Men det blir nog bra, förhoppningsvis. Hejsvejs!

klirre klockrent väder !

Just nu är det ohyggligt bra väder här uppe i norr. Hela veckan har det vart strålande sol. Varit och badat med ida och palle i måndags och tisdags. På tisdag kväll drog jag, palle och ida till boden för att se derbyn!! På vägen dit dunkade vi en massa grymt bra schlager hits plus lite annat gött. Det var kanon!

Igår chillade jag på arons med palle och tobbe. Käka lite korv, käka lite ananas, skrikit pga getingar (OBS MYCKET getingar), badat, solat lite, duschat lite i dem sköna duscharna, åkt hem. Tränat innebandy på kvällen, stod i mål med värsta epakompleteringen till outfit. En kort förklaring på den... Tröjan var i ca XL, hjälmen var en aning för stor och byxorna som var värst hade storleken 164. Därmed ca 10-15cm för korta, jag ska meddela för er att det var riktigt sexigt;) Fasen borde ha tagit kort, att jag aldrig tänker nog långt...

Sen när jag kom hem hängde jag med bror min. Han har faktiskt blivit störtskön på sistone. Ex. För nån dag såg vi på ett tv-program om typ förlossningar (rätt äckligt), iallafall började rickard helt plötsligt skrika "FÖDDES BABYN HARMYNT!?". Jag : neeej det gjorde den inte.
Ricke: ååh tur det, det är så fult.
Jag: ja jag kan ju inte påstå att jag tycker det är fint.
Ricke: Erkänn att du hade dödat barnet!
Jag: MEN NEJ! är du störd!?'
Ricke: men asså... du hade ju kunnat göra abort!
Jag : (tänker vilken idiot!) Man kan ju inte göra abort om barnet är fött fattar du väl!
Ricke: Jag hade iallafall tryckt in barnet och gjort abort!

Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Först och främst är han helt hjärntvättad! För det andra är han helt elak också. En annan grej.. jag frågade om han hade facebook, då svarade han nej. Dagen efter sa han att han hade det, jag typ jaha du sa ju att du inte hade det nyss. Han ba, men jag kollade också hade jag det ! Men en sak som är konstigt är att jag heter Filip Kallson på den, jag måste ha skrivit fel namn. Jag säger bara en sak, JBI=jubelidiot.

Solen väntar, gymmet väntar. Ha de gott!

Luleå by night fylla å fight.

eller fight vet jag väl inte, men fylla däremot det finns det gott om. Dock drack jag inte själv, det sysslar jag inte med. Men jag hade en grymt härlig kväll plus att igår var min sista arbetsdag och jag är nu rik! Kom ihåg pimprelle var det ni skulle kalla mig nu.
Från första början var jag iallafall med marie på lk, vi cyklade in tillsammans och chillade en hel del. Efter inte så länge stötte vi på maria aka landslaget, vi hängde lite med henne men sen var hon tvungen att dra. Detta var under Thomas Ledins spelning, som var hyffsat bra. Men vi såg inte hela utan knallade vidare till norra hamn för att se John ME. Han var bra.
Ett tag senare ringde tobbe och kim, så vi var med dem resten av kvällen och åkte batman osv, hah;) Sen drog jag och marie hem i regnet, var aningen blöt när jag kom fram. Men det funka ändå, helt plötsligt ringer kim och säger att han och tobbe är utanför mig. Jag trodde självklart att dem drev, men sen visade det sig att dem verkligen var det. Så dem kom in, lirade lite gitarr och sjöng. Dessa pojkar ska ni veta, dem är grymt duktiga!
Vid halv fem konstaterade dem att dem kanske borde dra hem, fast dem sov här istället. Så nu på morgonen har vi också spelat lite gitarr, plus att vi har käkat gofrukost!

Nu funderar jag på att fara och kolla på skatetävlingen som är i norra hamn. Inco my man sa att dem hade anordnat det, så borde fara dit. Ha det gött!

RSS 2.0