Gissa bajset!

Var hos en läkare idag... Förra veckan tog jag blodprover och nu skulle vi undersöka mig för att se om det var något fel. Jag har ju vart sjuk så mycket på sistone. Han undersökte min hals/nacke, öron, mage, lungor, hjärta osv. I princip allt. Han ställde en massa sjuka frågor också. En av dem var "vilken färg är ditt bajs?". Det första jag tänkte var "vad i h*lvete är det för fråga?"  och svarade sedan "ehm.. brunt?". Asså tror han att jag sitter och kollar vilken färg mitt bajs har? Haha, Jag skulle ha svarat "jadu, igår var det rött med gröna prickar och vet du i morse då var det vitt, coolt va?!" Nej du doktorn det gör jag inte. Han frågade också hur mitt kiss var, fattar ni att det var en ganska grundlig undersökning. Yes, it sure was!

Han var ganska skön doktorn, fick skratta lite grann. Men till slut efter alla undersökningar kunde han ändå inte ställa en "diagnos" på vad det var, så han skulle göra några fler tester och ringa imorrn om det är nått som är galet. Det låter kanske lite sjukt men jag hoppas typ att det är det (inte nått allvarligt däremot) så jag får veta vad som är felet.

Jaja, nog om detta, nu är det skriva på min och stefans rapport som ligger närmast på planerningen. Wish me luck!


It´s always sunny in luleå!

Rubriken är inte riktigt sann, men idag har det vart/är helt underbart väder. Kom just hem från stan, har chillat lite med fanny och vic. Vi var och såg basket för ett tag sen. BG- Norrköping, jäkligt jämn match men BG förlorade tyvärr:(
Imorse kirrade rille (min bror) spotify till mig, grymt bra! Allt finns där och då menar jag allt.
Imorgon ska jag troligen slinga/klippa håret... Om jag nu hinner, det blir alltid att jag och mami skjuter upp det:b Men jag är lite fundersam på vad jag ska göra för slingor. Lite blonda, mellan blonda, mycket blonda?
Nu ska jag vila, är trött och jag vet inte varför:(


*Asgarv*

Idag när jag var på Fal's skola hade vi en karatefight mot varandra. Men sen när Fanny skulle plocka ut några saker från hennes skåp stod hon framåtböjd. Då stod jag och "juckade" mot henne utan att hon märkte det. (misstolka ej! det var bara på skoj) Så kommer det en lärare precis då! HAHAHAHAHHAHA han typ: Jaha så det är sånt här ni håller på med..? Och fanny ba: Ja, vi har en karatefight för hon visste ju inte vad jag nyss hade stått och gjort. Jag höll fan på att dö! Lätt dagens. Kanske svårt att fatta, men det var förbannat kul.


Vad tycker ni om fanny's "inbakade fläta" som hon gjorde på mig?

Söndagschill.

Alltid lika trevligt att komma till familjen larsson. Och det är alltid samma veva... Palle sover, fanny är vid datorn, vickan är pigg och kristina är som hon är. Klagar på fanny eller grinar till ett tv-program. Låter kanske lite kaosigt men det är kanon! Förutom det vanliga fick Fanny nå tuppjuck och började städa och möblera om i deras rum, jag tog beslutet att hjälpa till och vi härjade på en stund. I slutändan blev resultatet samma som före.

Var ute och joggade idag, det var dumt för det blåste så förbannat på hemvägen så jag nästan for mer bakåt än framåt. Jobbigt läge kan man lugnt säga, för jag var ju tvungen att ta mig hem. Imorgon är det skuul igen, känns inte så spännande men det blir ändå kul att träffa alla igen. Efter skolan blir det gymmet med el vigano och el falito, vet ej om el palito skulle med också. Massor med muskler.

Vill bara nämna en sak. Jag har drömt grymt konstiga drömmar på sistone, vet ej vad det beror på och jag tänker ej meddela vad som hände i dem. Men det fula är att jag kommer ihåg dem jätte bra, det brukar jag inte göra. Det är nått lurt på gång. Vänta... Jag hör mitt namn i en svag ton: Rebecca, rebecca... Jag tror det är sängen. Hoppas jag inte drömmer nått wierdo i natt igen. Gud natt!

Sant.

Det jag skrev igår var sant och det blev inte bättre efter joggen idag. Jag har ont i mina julskinkor.
Just nu håller Fanny på att fixa nå skoj till min blogg. Den kommer bli supercool!
Det är många som skriver i sina bloggar att det är så kallt här hemma. Om ni ville veta så håller jag helt fullkomligt med.
Förrsten chillade med farmor idag. Vi var på malmudden, hon har en lägenhet där. Men hon är inte där så ofta.. Så sen när jag flyttar hemifrån får jag kanske ta över den. Jippie, den är gode fin.

Imorgon ska jag till vårdcentralen, kl.07.40. Känns jätteroligt att stiga upp kl.07.00;b Men måste man så måste man.
Håller på att leta min pappa nu, jag hittar han inte. Jag orkar inte gå ner för att kolla om han är där.. Jag har ringt men han svarar inte. Where can he be? Förhoppningsvis kommer ha fram så snart som möjligt.
Nu är det färdigskrivet. Sov gött alla mina små rumpnissar.

Pain.

Jag och fanny vad på helex för nån timma sen och körde igenom hela programmet. Imorgon kommer jag ha ont... I varenda muskel.

Beachen 09 here I come!

Kom just hem efter en löparrunda. Det var skönt, ända tills det började snöa flingor stora som lapphandskar. Det var mindre najs. Var på helex före det, hööken har  nu kirrat ihop ett nytt grymt bra träningsprogram. Han är jäkligt duktig, man säger att man vill träna en viss sak så gör han en grym övning till det. Man typ hallå, är du expert eller? Programmet var vääldigt jobbigt och effektivt enligt honom, så därmed har jag rubriken som jag har. I'm bringing sexy abs , yeah! (man kan ju alltid hålla dem goda tankarna uppe iallafall)

Har vart på stan med fal och pal idag. Det var el kulito kan man lugnt säga. När jag skulle köpa ett toy i en sån där maskin så stoppade jag in pengen som vanligt, efter att  ha stått och funderat vilken smak jag skulle ta en stund. Men då funkade det inte så jag provade i dem resterande men dem funkade inte heller. (det gick inte att vrida helt på snurrsaken). Till slut fick jag lite damp och började slå lite lätt på den och till slut sparkade jag på den. Inget resultat. Vi gick därifrån och jag kolla på min peng. Jag: "vafaaaaan, det är en fransk peng!?" Hahahhahahahahahhaa, nån har gett mig en fransk peng. Hur kan det ha gått till? Den var typ lika stor som en svenska 1-krona, men det funkade tydligen inte ändå. Undra om den är värd mkt? Funderar på att glida in på forex nån dag och kolla.

Vi var och käkade på bhan thai, det var gott och det var buffé = vi åt ett ton med mat. Var. På vägen hem till larssons fick jag tanken " undra hur jag går?" Så jag bad fanny filma, det visade sig att jag ändå går ganska normalt. Fanny sa det före men jag trodde henne inte. Men det gjorde ju det i mina ögon iallafall;b Hahaha nu sitter säkert nån och ba  ha ha ha hon går ju som en idiot:D Det kan hända att den videon kommer in på bloggen, men vet inte hur man gör nu så fanny får hjälpa mig sen i såna fall.

Duschen nu, guuuuudbyyy!

Home sweet home.

Som sagt, borta bra men hemma bäst. Nja inte alltid sant, men det är skönt att vara hemma. När jag kom hem lagade jag lite makkisar och bacon och sen drog jag till el falito. Vi chillade lite och sen gymmade vi lite. Höök var där så då blev det lite jobbigare för han tillrättavisade oss lite. Träningsvärk imorrn... Men imorrn ska han kirra ett nytt träningsprogram åt mig/oss. Greeeeeeat.

Förresten på vägen hem såg jag filmen Burn after reading. Har nån sett den och tyckte ni att den var bra? Själv tyckte jag att den sög, fattade knappt vad skiten handlade om:b
Nu ska jag checka lite balls of steel och sen är det natti natti.


Sista dagen.

Lika underbart väder igen. Jag överlevde störtloppet och jag vann en mössa;) Den var inte så het men det är tanken som räknas. Och rickard vann en vit stickad mössa med skärm, hahahahhahahah den är så jävla ful så jag vill elda upp den! Jämför man så är min värsta high fashion.
Imorrn är det hemresa och ingen jocke har kommit. Lite trist men jag har haft det underbart ändå. Nu ska vi till bengt bostad. Syns hemma i luleå imorrn!

Uppdatering dag 3.

Glömde meddela att järsvö är värsta celebrity place. Idag stod jag och chillade med Andreas Jonsson, artisten ni vet. Han är ju fan dvärg eller okej han är typ som mig men det är ju kort för att vara kille. Lill-babs hon är ju också härifrån. Jag har inte sett henne men hon brukar då vara här. Fan förr trodde jag att järvsö bara var en nobody håla typ, men icke sa nicke det är the paradise of celebrities!
Nu ska jag hoppa i knopp lådan. Hoppas man får samma fina väder imorrn, mmmm varmt och skönt;) goosi goosi! Haha, hemma i luleå har ni väl rena rama helvetet till väder. SYYYND!

Dag 3 påskafton.

Skidor hela dagen har det varit. Skinande solsken med ca 15 grader varmt, kan säga att man blev lite schvetti. Det har iallafall vart jättemysigt, vi har grillat korv och farfar har grillat 8 fiskar som han köpte igår. Det har vart bigjump tävling och alla var grymt bra! Det var en jättesöt liten 7 åring som var med och han klarade av att hoppa! Kunde knappt tro mina ögon. Sen var det en massa andra som var grymma och gjorde 540 med grab osv. kommer inte ihåg vad allt hette;) Det var en kille som ropade upp allt dem gjorde tex. spin twist 7 eller nått sånt? Jag typ ahaa en sån... shiiit va coolt.
Kan dem inte bara säga helikoptern eller nått så man fattar:b

Juste imorrn är det störtloppstävling som alla är med i. Jag meddelar imorrn om jag har överlevt och om jag vann.

Nu ska jag duscha och sen ska jag äta som ett svin. See you in the next episode of järvsöbloggen.


Dag 2 långfredag.

Vaknade 8.00, pissade, käkade en jätte frukost, klädde på mig och for till backen. Men på vägen stannade för vi att pappa skulle ta ut pengar.Jag, ricke och farfar satt kvar i bilen men då skrek plötsligt farfar till. "Kolla, ska vi köpa ett hus!?" (det var såna här lappar med hus på, ute påväggen). Vi typ va? Farfar gick ut ur bilen och stod och kollade på ett rött hus, sen kom han tillbaka. "Jävlar, ni ska se huset och det kostar bara 295000:-. Ska vi köpa det?" Det roliga var att han var seriös.



Man kan säga att min farfar är ganska så rolig. I slalombacken hade han på sig jeans, flanellskjorta och jacka. Juste får inte glömma att han hade en skitcool hjälm och pilotbrillor;) Nu sitter vi och väntar på att uncle jocke ska komma. OM han kommer, han är hemma i stockholm. Men
hoppas han kommer, han är skön. Peace out!


Ankomst

Då var man i järvsö efter en 8 timmars lång resa. Eller den var inte så lång, gick ganska fort faktiskt. Kan det vara pga att jag att och såg på två filmer? Kanske det kanske. Såg på awake och the wackness. Båda var bra, awake handlar om en rik snubbe som har en hjärtsjukdom och ska därmed gå igenom en hjärttransplantion. Allting är planerat och bra tills han blir nedsövd. Han blir inte helt nedsövd utan han hör allting läkarna pratar om osv. Följden av detta är helt sjuk. SE DEN! The wackness handlar om en kille som är knarklangare, går hos en psykatrier och ingår i det mindre populära umgänget. Eller han har typ inga vänner, men han får en vän och en tjej. Men allting går inte helt som det ska.

När vi var framme bosatte vi oss lite också for vi till ica och handlade en hel vagn full med mat. Den fulla vagnen bestod däremot bara av frukost, haha. Sen var det middag på ett ställe kallat Republic. Jag käkade en panpizza med köttfärs, creme fraiche och salsa på. Jag säger bara en sak, inte å leka med! Plus att den var ganska så stor och bara kostade 65 spänn, den hade räckt till tre pers. Alltså drygt en tjuga var, billigt;)

Detta inlägg skrevs i anteckningarna på datorn när jag var i järvsö, hade inget internet så jag lägger in det i bloggen nu:b Samt de resterande inläggen från järvsö. Har ju som sagt inte det bästa minnet så jag hade aldrig haft kvar all den här informationen i skallen.


Farväl farväl...

Snor... vart fan kommer det ifrån? Är det nån som kan svara på det? eller nej, hur kan det aldrig ta slut? Jag fattar inte. funderar fan på att starta en grupp på facebook kallad: HATA snor! Ganska bra namn tycker jag. Asså det är äckligt, slemmigt, jobbigt och man kan typ inte äta. Nu tänker vissa kanske vadå inte äta det kan man väl? Men nej det kan man inte, inte när man är så täpp i näsan så det inte ens kommer in 1/8mm luft. För då måste man andas när man har munnen full i mat så att man inte dör av syrebrist (inte så fresh, men i och för sig har jag nån gång varit fräsch?). Vad tänkte mannen där uppe på egentligen? (gud)
Jag brukar fundera ganska mycket på vad han tänkte när han skapade människan.

Imorgon beger jag mig till järvsö. Det ligger ungefär vid huddiksvall och för er som inte vet vart det är så är det en bit utanför sundsvall. Kan alltid vara bra med en grundlig beskrivning. När jag ändå håller på kan jag ju säga att det tar ca 8 TIMMAR! att åka dit, men då räknar jag med lunchstopp osv. Fiiikuuus vad roligt;) Men en sak som är great är att jag har datan laddad med filmer plus en "billaddare" eller vad det nu heter så jag kan se film hela långa vägen:b

Snart ska jag på ibbeträning och fälla en liten tår. Måste ju vinka farväl till alla nu... Sadface:'(
Men som tur är kommer jag tillbaka på måndag eller tisdag. Fanny, palle jag lämnar er inte förevigt. Så sluta oroa er. Ni fattar va, det är kanon att vara så omtyckt av sina vänner. Hahaha, okej jag hittade på allt med fanny o palle. Men jag kan ju hoppas att dem kommer sakna mig;b


Inte kul.

Sjuk, igen! Det är nånting som är fel på mig. Jag börjar fundera på om jag kanske är ett missfoster:b Jag har typ vart förkyld en gång i månaden i ett år nu. Det är inte kul, inte kul! Det kan ju inte vara helt normalt, eller?
Men en sak som är positiv är att det har gått typ 2 månader sen jag var sjuk sist, wiihoo.

Jag skulle ha dömt innebandy med sofie idag, men då fanns inte orken, pga av att jag är sjuk men det fattar ni väl:b. Så sofie, ängeln från ovan, ställde upp och dömde själv. Vet inte hur jag ska kunna tacka henne:)<3
Annars har jag inte gjort många knop denna lördag, legat i soffan hos min kusin och sett stepbrothers. Den var helt sjuk. Imorrn ska jag på spelarmöte med fotbollen och lämna den stora bekännelsen att jag ska ge upp min fotbollskarriär. Det känns lite tråkigt men det är ändå det rätta:b Haha, låter som att det är nå jäkla livsviktigt val.
I sommar blir det å pumpa på gymmet osv istället. Det kommer bli grymt bra:)

Juste, fick en skokartong fyllt med lite saker i huvudet idag. Hahah fuck vad ont det gjorde, men jag och ricke fick ett gott skratt åt det iallafall. Boys, girls nu ska jag sova. See you in the next episode of my life;)

Maybe baby?


Kan inhandlas på Topshops hemsida.
Funderar starkt på att dra fram plånkan!

Long time no seen?

Jaddu, det var ett tag sen man drog fingrarna över tangentbordet och smällde in ett inlägg. Men man är ju så upptagen med kändislivet, vad ska man göra? vad ska man säga? Lite skämt och sido, vad har hänt på sistone?
Har pluggat, tränat och typ pluggat lite till och tränat lite till. Inte så mycket med andra ord.

Fast i och för sig, vi spelade j-dm i helgen men det behöver vi inte tala om:b Haha, några förluster med lite höga siffror. Men såna smällar får man ta;) Bra träning iallafall. På fredag sov jag och sofie hos evve. Vi bastade, käkade gott, såg let's dance osv. Inte kul att biffen vann, Laila var ju en aning bättre om man säger så.
På lördag hade vi det också mys fast i stinas hem. Det bästa var att jag fick skeda med evve hela natten lång. De ni! Om ni också vill göra det säger jag bara: good luck! She's mine;D Tro inte att jag är lagt åt andra hållet bara.. Om nån nu skulle få en sådan tanke. Vad vet jag?

Att det är fredag imorrn känns gudomligt skönt. Äntligen sovmorgon(L). Förra veckan tänkte jag att jag äntligen skulle få sovmorgon eftersom helgen närmade sig med småa steg, men juuuuste vi hade ju DM så jag fick inte sova alls typ.

RSS 2.0