Finally!

Äntligen sportlov! Det är gudomligt sköönt!

Igår var jag på helex med fanny och pumpade upp musklerna lite. Skönt var det eftersom jag var pigg som en uggla och hade ett överflöd av energi.
På kvällen chillade jag med maria, vic bob och palle (fanny skulle ha kommit egentligen men hon orkade inte, förvånar mig inte:D). Vi såg let's dance och sen den grymma filmen THE PACIFIER! Asså den är inte å leka med;b Vic  var lite turned on på vin diesels muscels;) Men jag kan ju inte påstå att det är nått fel på dem(a).

Idag var jag på stan. Men när jag skulle gå till palle och fanny var jag med om en nära döden upplevelse! Så här gick det till: jag gick förbi statshotellet och var lycklig pga av det vackra vädret osv också hör jag plötsligt någonting och kollar bak.. Då rasar det en stor (och den var stor) isklumb precis bakom mig! Fattar ni att om jag hade gått lite saktare hade jag kunnat vara död eller legat på sjukan just nu... Jag får typ rysningar när jag tänker på det, det var inte kul:(
Plus att fanny hade drömt att jag dog inatt:o Men fanny tyckte att min karma var så bra och det var därför jag inte fick isklumpen i huvudet.

Men iallafall tillbaka till rätta ämnet.. Jag var först på stan med amanda, vic och palle:) Men sen skulle vic och amanda hem, men då kom fanny:) Plus att vi mötte Frida:) Oj det där blev tjorvigt.. Till sist var det jag, palle, fanny och frida. Vi var på mat och prat och fikade och hade det trevligt:) En sak som var mindre trevligt var att fanny pajade sin telefon totalt:b haha, denna flicka har ju nå problem:D

MEN HELVETE!!!!! Jag gick nyss in till köket för att vända på köttfärsen jag har i mikron, gissa vad!? Jag har glömt att ta av den lille grejen som håller påsen stängt... Det är ju metall inuti den och jaa det började brinna lite i mikron! Faaaan, det är meningen att jag ska dö! Faaannny jag blir rädd!:(
Okej det var lite klantigt att glömma ta bort den, men hallå ofta man tänker på att det är metall i en blå plastsak!? Och nu kom mamma hem och var lite arg, den här dagen är super!

Eller delvis har den vart väldigt bra, men stunder som denna och isklumpen är mindre kul (men jag ska erkänna att jag och brorsan har skrattat lite också när det brann i mikron och luktade förjävligt i hela lägenheten) .

Nu väntar jag på att evve ska anlända till mitt hem så vi kan ha det lite myspys:) PEACE OUT!

Mc to the donalds

Nu var det längesen jag bloggade igen, sry:b Men nu så ska vi se vad jag har att berätta:D I lördags hade vi lagfest, fast jag for ganska tidigt så det finns inte så mkt att berätta där. Men en sak kan jag säga och det var att jag hade kul:D
Igår dömde jag två matcher och tjänade 400kr. Caash is kiing! Sen på kvällen biffade jag lite i gymmet med kristina och pally:)

Skolan idag var då chillili som satan, började med afro på morgonkvisten lite skönt så där. Sen var det nk, då såg vi film halva lektionen och på engelskan såg vi också film. Green street hooligans, gryym!
Donken var det efter skolan med vickan och palle (hon slutade just när vi kom). Så vi käkade "lite" och satt där ett ganska långt tag och snackade och skrattade som satan.
På vägen hem skulle palle ta bussen också ser vi hur den kommer... Palle löper som satan och när hon är framme stannar inte bussen! HAHAHAHHAHHA!!!!! Ni anar inte hur mkt jag och vickan skrattade, ojojoj!!! Dagens alltså!

Okej jag hade inte så mycket att berätta, men det är bara för att mitt minne inte är så bra (som många kanske vet). Men nu äre dags att lägga sig och dö lite i soffan så man orkar med träning ikv:b CYA !

At faal

SItter just nu i fannys kök med ronja:D Hon har stor beslutsångest om hur hon ska göra med sina dreads och som ett plus i kanten (eller kanske  minus) har hon ont i magen och är kissnödig.

Fanny blev plågad på mitt träningspass på helex idag, ha ha ha! Inte kul, lars-olof, sa hon då! Vi körde en ny magövning som faktiskt var gaaanska så jobbig. Men vad gör man inte för beachen 09;)
Galapartyt svängde men nu har det börjat glida mot början på nått nytt som suger! Några jävla retards kom för ett tag sen;b
Just nu har fanny på sig kristallkronan på huvudet! Jävla CEPEPE:p

Imorrn måste jag plugga, vilket suger väääldigt mkt:/ INTE KUL! Men på söndag har jag träning så det jämnar ut sig lite;D
Juste idag var det helt sjukt. Jag och fanny stod utanför smedjan i ca.2 min. Under dem två minuterna mötte jag 4 personer på exakt samma ställe, vickan, elin, julia och linda:b Det var när vi var på väg till helex  men på vägen hem träffade jag två till på exakt samma ställe:O Evve och linnea:;D Helt otroligt:b Fredag den trettonde, hmm?


Lördag 7/2

Det är helt sjukt vad tiden går fort! Jag tyckte att det nyss blev 2009 och nu är det februari:O Helt otroligt:b
Igår var jag hos familjen larsson och tjillade lite. Jag och fanny såg lite grann på wow-jocke,  haha, så jävla bra;D Helvete lars-olof! Sluta upp med det där nu, helvete! Inte kul! Ja han harju sina kommentarer den där lilla björnen:D

Idag har jag vart med mamma på stan en sväng och sen en stund på storheden:) Hittade ett par mjukisar, men jag la undan dem för att dem finns på team och där har mamma tydligen nån rabatt:p
Så imorrn ska jag fara och kolla om dem finns i rätt size där:)

Ikv ska jag kanske på nån rock grej men fanny och ronja, men det är ett olöst projekt hittills så jag får se hur det blir.
Vet inte hur jag ska ta mig dit och hem plus att det kliar så förbannat i mina ögon! HAr nog inte nämnt det här i bloggen, men de flesta dagarna kliar det som tusan i mina ögon och jag fattar inte vrf:s Känns som att nån har stått och blåst med en hårtork i ögonen. Inte kul!

Nu ska jag, hmm jag vet inte vad jag ska göra. Nått blir det nog:b Juste jag kan bara nämna att jag gjort om en historia redovisning i PowerPoint, jäklar vad coola saker man kan göra! Det blev nog ganska bra, för att vara mig och datatjoffs:p

Nu ska jag kila, tjillevippen!

i'm back!

Nu är jag tillbaka i bloggen igen:b Det för jävla längesen jag bloggade såg jag nu, 1 vecka och 2 dagar sen:s Men så kan det bli.
Idag gled jag förbi fannys skola (som vanligt). Haha, vi levde rövare hon, jag, mäggs och ronja. Vi körde omkring och hade rejjs med nån slags vagn:D Roligt var det! Sen gick vi till stan till solgården(pinsamt att gå in dit). Men det var för att jag skulle köpa ett navelsmycke. Har just stoppat in det är är väldigt nöjd med det:)

Igår hade vi match och man kan säga att det gick bra eftersom vi vann med 12-1 eller nått sånt. Piece of cake säger jag bara;) Men ja ska faksiskt erkänna att dem (gällivare b) har blivit mkt bättre sen senast:)
Före våran match dömde jag tre matcher, det var små pojkar som var typ 8 år. Sköna grabbar var det;d Plus att jag tjänade 400 spänn. Wooohooo, livin' the dreaam!

Nu håller jag på att ladda ner lite music, juste jag fick en grym låt av ståhl idag, Hoffmaestro-Young dad hette den:)
 Snart ska jag på träning. Cya:)


RSS 2.0