jag e klad.

är inte livet underbart? Det tycker då jag. Är det på grund av min braiga karma? Eller är det så här det är? Livet är iallafall väldigt uppskattat just nu. En kär och go familj finns till hands, plus en till iofs (larssons) vet inte hur jag skulle klara mig utan dem... Jag nämner det här i bloggen, tack för att ni finns och alltid ställer upp, ni är ena varmhjärtade själar. Alla vänner får jag inte heller glömma bort, alla är så himla snälla. Plus att john är bäst:) 
                                                                                                                                                                                            


Årets lagkompis blev jag framröstad till av mina lagkamrater i innebandyn, tack till er alla:) Blev verkligen glad av det.
Min klass kommer jag sakna:/.
Gumman som är ritad, det är en polsk liten bitter gumma som bodde på mitt hotell. Hon var jätte söt med sina korta shorts med matchande linne. Väldigt passade på en 70 åring.

Imorgon ska jag till mitt arbete och ska checka läget lite bara. Börjar jobba på måndag 11-17, QL inredning. Be there, det är väldigt ensamt annars.
Nån dag i veckan ska jag få vara barnvakt åt charlie, petras barn, petra är palle och fannys syrra:) Charlie är helt kopiöst söt, som en sån blöjunge i reklamerna. Längtar!
Bada ska jag också göra i veckan, om jag vågar:b Eller jag måste bada!

Nu ska jag sova, ntty. Hahaha, kom på en ny förkortning ntty=nice talking to you;) Ibland är jag en fyndig människa. Hoppas bara ingen har sagt det förr.

svennejävel

Skulle blogga för nån dag sen, men då laggade det totalt!  Jag klickade på spara och publicera knappen också återstod endast en mening av inlägget, första gången blev jag inte så less, men andra gången då blev jg faktiskt ganska arg. Så det blev inget inlägg av det hela.

I inlägget skulle jag berätta om att jag hade sett bolt som var grymt bra;) Ett måste att se den om man inte har gjort det. Ironin i filmen var sjukt bra, men en annan sak som också var rolig var att jag nästan kände mig som ett barn igen. Det var ju längesen jag såg en barnfilm senast. Det var nära att jag sprang omkring och låtsades vara superhunden. I mitt nästa liv vill jag också ha superkrafter. Det är ofta jag funderar på vilken slags kraft jag skulle vilja ha, för man har ju oftast bara en. Flyga kanske? Det vorde jäkligt skönt faktiskt:b

Midsommarnafton igår. Jag var med pappa, Annika (hans tjej), molly & nicolin (hennes barn) och brorsan. Vi drog igår morse till Annikas syrras stuga i skellefteå. Vi hade det svinroligt och mysigt. Berättar mer sen, eller bara kanske.

Pappa skriker på mig nu, kvantum nästa!


Massor med extra.

Nyss när jag kollade runt på facebook upptäckte jag en grupp "I love my sister" hette den. Jag typ "hmm, men det gör jag ju". Efter en stund kopplade det jag har ingen syster, så jag kanske inte borde gå med i gruppen. Jag vet inte om det berodde på att rickard är feminin eller att jag kanske ser palle och fanny som syrror.



Asså är det verkligen sommarlov? I morse tänkte jag "YES nu är det helg, men snart skola igen:(". Jag hänger inte med i svängarna! Men jag har iallafall kirrat ett till jobb, på QL inredning. Fast vet inte ännu om jag ska jobba där hela tiden, men om jag ska så kan jag ju skippa kommunjobbet. Skönt , men ändå lite trist jag ville ju hitta en ny morfar. Tillbaka till QL, jag jobbade där idag. Det gick bra och jag tjänade 400 spänn! Cash in the pocket dude!

I veckan ska jag sminka mig på face och bli snygg, troligen fara till kalix och säkert nått mer också. Det kommer bli grymt kul!

Borta bra men hemma bäst.

Hann inte skriva igår för att jag var så jäkla trött att jag däckade. Eller när jag kom hem drog jag såklart till fanny, hade saknat henne enormt mycket. Sen kom mamma och hämtade mig som jag också har saknat enormt också käkade jag och sen slocknade jag totalt. Mamma berättade i morse att hon hade försökt väcka mig men jag hade inte ens rört en fena. Är det möjligt eller? Jag vaknar typ om nån knäpper med fingrarna.
 
Nu är jag iallafall hemma efter en grymt skön vecka. Ca 35 grader varmt och inte ett moln på himmelen. Fick några nya vänner också. Jeppe 8år, Pontus 7år, Sebbe 5år och Elias 3år. Hahah, dem var så goa. Plus deras mammor Anna och Gryn. Kanske borde förklara.. dem är inte tillsammans och har fyra barn tillsammans. Utan dem är vänner och har åkt med sina ungar tillsammans. Dem var så trevliga, höll nästan på att börja grina när jag sa farväl till dem på arlanda. Tänk att få en mysig liten kram av en 3-åring.. Saknar dem lite faktiskt. Dem bor i stockholm, så när jag åker dit ska jag hälsa på dem!

En annan ganska rolig grej var Familjen "Fyllefinnarna". Vi bodde på ett All-inclusive hotell, därmed fick man dricka hur mycket öl, vin osv som man ville. Jag kan garantera att fyllefinnarna gjorde det. Helt sjukt! Familjen bestod av en mamma och en pappa i kanske 45års åldern, en son på ca 20 och en son på ca 12 bast. Han var det ganska synd om däremot. Men iallafall.. farsan satt en dag på en stol och höll på att däcka, han vinglade omkring från sida till sida. Till slut började vi beta om vilket håll han skulle falla. Vi väntade en stund, han föll inte. Han ställde sig upp och dök ner i poolen, steg upp igen, gick till baren och tog en till öl. Undra om han märkte att han höll på att somna och dök därför ner i poolen för att piggna till? Liknande saker hände varje dag. Hahah, snittet på öl per dag var väl 20 kanske. Minst.

JUSTE! Igår när vi var på väg igenom gaten kollade jag bak också ser jag en filmkamera och lite såna apparater. Jag tänkte typ att dem spelade in det där tv-programmet arlanda-stockholm eller vad det nu heter. Ni kanske vet vad jag menar. Men helt plötsligt ser jag Erik Segerstedt. Sen ser jag Danny och Mattias också. Då ska EMD åka med samma plan som oss, kändes jävligt konstigt att se dem i verkligheten. Hahaha, och sen en stund senare ser jag Hasse Aro sitta och läsa en tidning typ mittemot mig, då ska han också till luleå. Jag började nästan tro att det var nån kändisträff på g. Vad är oddsen liksom? Fanny trodde att det var min karma som spökade igen.

RSS 2.0