Soffan 17 år:)

Hon fyllde inte år idag, men idag firades hon:) Vi var alla tjejer från klassen hemma hos sofia och käkade tacos, såg robinsson och hade det mysigt.

Annars har jag vart på stan idag. Först med Fal och vic bob, dem mobbade mig som satan och kallade mig GL. Om ni vill veta vad det står för får ni fråga dem. Blev jävligt arg;b (på låtsas) och hade krig med dem. Sen mötte jag mamma på Åhléns och shoppade lite med henne. En plånbok, var i stort behov av en ny, en grå lite längre väst, en randig t-shirt och en kjol. Reeally nice! Fast jag vet inte om jag ska behålla allt, måste köra lite catwalk här hemma;) Jag tänker typ inte på att man kan hitta fina kläder på ålle, men dem har faktiskt riktigt snygga. Tänkte först att jag skulle köpa nått på monki men jag fastnade inte för nått speciellt där så det sket sig.

Jag var på diva också, för att gå tillbaka med mina hörlurar. Det har blivit sämre ljud i den ena luren. men då fick jag ett par nya, wiihooo. Great sound i dem! Fast dem var inte exakt likadana, dem var mer röda. Men det gjorde ingenting för dem var också lite snyggare(Y).

Imorgon har vi match.. Mot IBK boden, kommer vara tufft men vi har nog ändå chansen att vinna:) Håll tummarna alla som läser. Tack på förhand. Peace and löööve!


CHALLENGE

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det? Längst ned stod en adress och ett telefonnummer.
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? En spegel
3. Vad såg du senast på TV? Ballar av stål 
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är? 16.50
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? funderar
6. När du senast var ute, vad gjorde du då? gick hem från bussen
7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen? fal's blogg, där hon utmanade mig att göra det här
9. Drömde du något inatt? hahah, det kommer jag då fan inte ihåg
10. När skrattade du senast? idag med fanny och ronja, men jag kommer inte ihåg åt vad
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? hyllor, spegel osv
12. Har du sett något konstigt på sista tiden? massor med saker
13. Vad tycker du om den här utmaningen? ääh,den funkar
14. Vilken var den senaste filmen du såg? Revolutionary road
15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då? flytta utomlands dirr! och köpa massor mer kläder osv. osv, listan är lång
16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om: har (lite) alzheimer :b
17. Tycker du om att dansa? eh nej
18. George Bush? han är rik
19-20.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka? rocky och tjej vet jag inte
21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? lätt att jag skulle. Om jag fic ta med mig npgra personer
22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? tjena biffn:b
23. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor? evve, palle, vic bob och john

Quiz at facebook

Som sagt så gjorde jag tre quiz på facebook. Det gick väl sisådär.. (asgarv) Frågor och resultat:

Quiz 1: Vem är din framtida man? Michael Jackson. Ja, ni kan väl tänka vilka vilda drömmar jag har om my lovah jackson... Så het!

Quiz 2: Vilken svensk är du? Lasse Åberg. Jag behöver inte ens kommentera det.

Quiz 3: Vad kommer du bli när du blir äldre? Kontorsnisse. Ehm, det är nog inte det korrekta jobbet till mig. ?

What to do, what to say? Hur fan kunde jag få dem svaren;b


Vill också nämna att jag har mängder av överskottsenergi. Nu har jag fått det sagt och ska pysa vidare.

Dags att byta?

Enligt nått test på facebook passar jag att heta Leona. Så vad säger ni? Ska jag byta namn?;)

Så här stod det:

Leona beyder lejon. Du är en lejonfascinerad kvinna, som med dina vassa nogrannt skötta tänder får det mesta att fungera här i livet. Bortsett från ditt städande och din matlagningen.

Haha, vad ska man säga?;D


Vilken match!

Förlust mot sävast med 4-3. Det var väldigt surt för jag tycker att vi var värd att vinna:) Vi hade 10 utespelare och fick spela i box fem ggr (tror jag). Vi kämpade som rååådjur, det var helt sjukt! Jag stod i mål och det gick bra, trots att jag släppte in 4 mål (surt som fan). Skottstatistiken var 21-10 till dem och jag räddade typ 88% så kan ju vara nöjd över det iallafall, keep up the good thoughts;D
Andra perioden var helt unbelievable! Då ledde vi, kommer inte ihåg med hur mkt, men vi var helt sjukt duktiga! Matchens lirare till alla säger jag bara! Måste också nämna att Terese var back, men är i vanliga fall är forward, och gjorde ett jätte bra jobb. Så hon får en stjärna i hörnet av mig:)
Juste, haha gjorde ett assist. Jävlar var tur, jag kastade i mitten mot maja också gick den förbi typ 3 spelare och maja tar den och gör mål:D Vilken känsla alltså! Räddade en straff också, trodde inte att jag var kapabel till såna saker. Oj, nu känns det som att jag skryter lite mycket. Inte med mening, förlåt. Är bara så chockad över denna as coola match. 

På vägen hem såg vi en jävla rolig grej;D En kille satt på vägkanten vid en sjö i en snöhög och bredvid hade en fiskespö nedstucket i snön. Undra om han satt och väntade på att isen skulle smälta så han kunde börja fiska? För han chillade vääldigt mycket och han såg inte ut att ha speciellt kul om man säger så.

Nu ska jag dyka in i duschens vattenfall och skrubba mig så jag blir skinande ren:) C to the Y to the A.


ILLA!

Igår blev jag ägd. Cirkus 67983629 ggr. Illa säger jag bara, illa... haha

Lurigt.

Jag och fanny har en plan...

JAG DÖR!

Alltså ikv har jag sett det sjuukaste tv-programmet i världshistorien! WIPEOUT! Såg nån det? Jag kan säga att jag låg i soffan och kved av skratt! Så kul var det, så dem som missade det, se det nästa söndag! Ett måste!;D Först är det typ åtta svenska, åtta norskor och åtta danskar som springer igenom en helt sjuk hinderbana osv... Till slut är det bara en från varje land kvar som ska klara av "wipeout banan". Den svenska killen (johan hette han) var helt insaaane! Han måste minst ha haft adhd och 9876432 bokstavskombinationer till, han kämpade mer än ett djur! Han typ här kan man va, här kan man va, och oj nu slår vi en volt osv. Fattar inte vad han hade käkat till frukost:s Han kanske kan dela med sig?:b

2-0 boys and girls!

Vinst är alltid lika sköönt:D Det var en riktigt bra match, dem hade sina lägen men vi var grymma;) Plus två snygga mål! Wohohooo! Jag spelade ute, trodde det skulle gå åt pipan eftersom jag inte spelat på väldigt länge. Men det gick ändå helt ok:) Nöjd iallafall;b

Nu ska jag se gossip och wipe out. Det verkar förbannat kul:D Syns i nästa liv! ;b

Snyggt värre säger jag bara!

Morsan och ricke hade tydligen krockat ikv.. Men det hade gått bra, hahah just nu håller dem på att skämta om det;b Ricke sa just: Fan vad roligt det var att krocka, då sa mamma: ja ganska ändå, det första mamma sa när dem hade krockat var: Åneej jag som var så hungrig! (eftesom dem var tvungen att stå där och snacka med kärringen dem krockat med) Nu kommer pizzan bli kall! Hahahah, min familj är ju inte klar i hvuvudet.
Förövrigt var det tjejen dem krockat med som hade kört mot rött, så det var ju synd för henne att hon måste betala osv! ;b

Idag har jag köpt dessa fina skor! Var lite dyra, men helt klart värt det:D


Jag var på stan med evve, stina och faal;D Sen drog vi och tittade på hockey plus att palle tillkom i ganghanget:b
MElodifestivalen och tacos at stinas house blev det sen men då var fanny och palle inte med. Palle var på ferre och fanny hade utegångsförbud... HA HA HA, säger jag bara;D
Men vi hade det jättemysigt iallafall:) Nu är jag hemma och ska snart sova, ska upp på match imorrn mot öjebyn:) Håll tummarna att vi vinner:b

PEACE OUT!

Slut?

Man kan ju lugnt säga att sportlovet har gått snabbt!:o Inte kul! Det är ju typ 3 dagar kvar bara;/ Men jag har hunnit med både det ena och det andra, jag har vart på isen i stan med palle, fanny, evve och stina, vart i boden och åkt lite slalom osv.. Kommer inte ihåg så mkt mer(a), men gjorde ett försök med att minnas nånting.

Träna, ja det är i princip det jag har gjort idag. Jag vaknade, chillade ett tag, for till gymmet med fanny och sen var det innebandy:) Skönt, fast innebandyn gick åt pipan! Så då fick jag nått cpdampryck att jag skulle fara ut och springa när jag kom hem, men det gjorde jag inte pga att jag råkade sätta mig i soffan och dog..
Ikv har jag bara tagit det lite piano eftersom jag har vart så trött på sistone. Fattar inte vrf:( Brukar vara helt pigg och nu ba blää.. Men det blir nog bättre:b

Nu hör jag sängen ropa! Sleep well!:)


Snöstorm?

Ja mina små damer och herrar. Man kan ju lugnt säga att det har både snöat och blåst idag. Kan denna snö försvinna så att man kan ha fina skor, skinnjacka, chinos osv utan att frysa? Tydligen inte.. Meen, några plus med snö är att det är väldigt mysigt (iallafall när det är soligt) och man kan åka slalom som är helt underbart!:)


Taggad? NEJ!

Reklamutdelning med innebandyn idag/ikv var väl inte det roligaste. Hade på mig täckisar, vinterskor, dunjacka osv. Man ska inte frysa inte. Att vandra genom snö som hade bildats till större högar pga av vinden var inte det minsta kul..
Träning på det var äl inte heller det bästa, jag tror att alla var väldigt trötta:b Jag själv är helt död nu, orkar typ inte ens lyfta armarna.

I helgen snackade fanny om att hon skulle till kalix, kanske följer med och hälsar på john:D Men nu hör jag sängen ropa:b Peace out boys and girls!

RSS 2.0