relle och gänget.

Imorgon är jag ledig, vet ni hur gudomligt skönt det är. Vet ni vad det mer innebär? Att jag bara har fem dagar kvar att arbeta, it feels like i'm in heaven! Inte ännu men om en vecka kommer det verkligen att göra det. Kan det blir mer underbart? Pengar som satan och chilla som satan. Man kan kalla mig pimprelle från och med fredag nästa vecka. Fast jag vet att vissa eller egentligen dem flesta redan tycker att jag är pimp;) haha.

Ja imorgon iallafall...Då ska jag hänga med morsan, bettan, rille och gänget. Vi ska till piteå och göra den staden osäker. Watch out säger jag bara! Vet inte riktigt vad vi ska göra, meddelar senare.
I helgen ska jag typ göra massor, tror jag. Känns som att jag har asamycket planerat. Imorrn kväll ska jag vara med fanny, på lördag ska jag vara med julia. Plus att jag ska hinna träna imorrn också. Vardagen är fullspäckad med grejor ska ni veta, men det är alltid skoj.

JUSTE, fanny sov hos mig i natt för att vi inte har vart med varann på helt länge. Vi var tvungen att hinna ikapp. Jag kan säga att vi låg och pratade ett bra tag. Lillfjärt fanny, hur ska jag klara mig när du far till estockholmo!?:( Prio nummer ett, jag kommer till stockholm:D

Nu ska jag sova. Godnatt.

stekigt

Kom hem från kalix idag, for dit igår btw. Hängde som satan med john, danne, emil och fanny. Vi hade det faktiskt väldigt roligt. Vi lyssnade på när vi två blir en remix ett antal gånger och vi spelade fotboll. Fan att jag la ner den karriären, hade nog kommit långt.
När jag kom hem grillade jag och el padre hamburgare som blev ohyggligt goda, mhmhmm... Med en guppande burgare i kaggen slängde jag mig upp på cykeln och drog till gymmet och biffa lite bicep, tricep och kagge. Tyyyngt som fan vare, men träffade lite folk så det var trevlans.

Ikväll har jag tagit det lite bananas med erik och gustav. Vi såg på american pie 2 och snackade typ, alltid roligt att hänga med dem. Gustav fick mig att börja lyssna på en ny låt som var grymt bra Man Must Dance med Johnossi. Hela hans album är bra, laddade ner det just. Tack gustav.

Jobb imorrn = sova nu. Ha det gott alla miffons runt om i världen.


-

Jag böjar få in jobbkänslan nu, tiden går inte lika sakta som dem två första veckorna. Och det är inte alls lika tråkigt, eller jag kan ju inte påstå att det är lika kul som att åka karusell typ, men det är inte en dödsplåga som förr. Man kan säga att det börjar bli en vana. En sak som dock är väldigt positiv är att jag har jobbat tre veckor och har därmed bara två kvar, thank you god. Det borde nästan firas med en tårta, någon som är frivillig att baka?

Ikv var jag, pappa och bror och käkade hos annikas syrra och hennes man. Hela syskonskaran var typ där och det var många. Syrrans hus var iallafall väldigt fint och då menar jag väldigt, börjar tro att dem har rätt mycket pengar. Man har nog det om man äger en lexus (bil), för er som inte vet hur en sån ser ut google it! Ser ut som en dyr usa bil. Kändes nästan som att vara i ett rikt arabhus.

Jag har varit väldigt dålig på att blogga, men det är ju som sagt för att jag jobbar och har i princip inget liv under veckodagarna. Det jag gör är: stiga upp, jobba, träna och sist sova. Denna visa går runt runt fem dagar i veckan, så det känns rätt meningslöst att blogga om nått sånt.

Nu ska jag kanske se en film om jag inte känner att jag är allt för trött. Fast jag väntar däremot på ett besked från kalix också, emil, danne, fanny och john kanske kommer. wiho, cya.

-



Inte för att skryta men...

Cooooziie mooozie.

Just nu jobbar jag, mycket. Alla vardagar i hela juli, tror jag. Det är rätt mycket arbete för en bar liten själ som min. Men när denna månad är slut kan jag leva livet typ hur mycket jag vill. CIK, cash IS king. Jag har väl nämnt att jag jobbar på QL inredning, kungsgatan 8. Har jag nämnt att man ska komma och hälsa på mig också? Verkar inte så, för i princip ingen har kommit. Eller ja fanny, palle, ida och john men dem räknas inte så mkt. Ni anar inte hur tråkigt det kan bli på det där stället. Så snälla kom och hälsa på mig, jag ber er... Idag tex. har jag dammtorkat för att jag hade så lite att göra. Fast dammtorkningen blev lite mindre seriös för det är ca 48 saker på varje hylla som man måste plocka upp och ner. Ett lättare alternativ blev då att svischa lite lätt med trasan på dem öppna ytorna. Förresten om ni kommer så kan ni få prova ligga i fatboy säckarna, det är ett grymt bra erbjudande ska ni veta;) När man ligger i dem vill man bara säga "it's a halleluja moment!".

Ps. man tar sig inte upp från dem, haha det betyder att ni måste stanna kvar och umgås med mig.

Imorgon ska jag troligen fara på gymmet efter jobbet och bygga muskler som fan! Magnus Samuelsson, watch out!
Nu ska jag sova, är sjukligt trött. Anledningen till det finner ni hos fanny, palle eller ida. Hade! Som norskorna säger i en liten falsett.

ibland slutar bara hjärnan fungera.

Vet inte varför det blir så ibland, men det kan vara väldigt tufft. I fredags hände detta, min hjärna kapitulerade, som fanny hade sagt. Den bara total dog. Fanny skulle ta ut pengar åt mig pga att jag jobbade, jag skickade iväg henne med bankkort och kod. Efter ett tag smsade hon att det inte fungerade, hon hade vart på ett antal bankomater och försökt men misslyckats varje gång. Det första jag sa var typ "jävla sopa"... Till sist när jag slutade jobbet drog vi till kalix. Då skulle jag ta ut pengar istället, för det är ju ändå mitt kort så jag borde ju klara av att ta ut pengar från det. Jag misslyckades och började bli lite irriterad, varför har mitt kort slutat fungera? Då fick vi syn på en swedbank automat, min bank, vi sprang till den. När jag skulle slå in koden för andra gången slog det mig! Vi har fan slagit fel kod, min pinkod till mobilen istället för bankkoden. Så jag slog denna gång in rätt kod och klickade på hur mycket pengar jag ska ta ut och till sist på ja knappen till att jag ville ha en minneslapp. Jag fick ingen minneslapp, jag fick inga pengar och jag fick inget kort tillbaka heller. Men jag fick en lapp, men ett lite jobbigt meddelande.
Detta kan man kalla epic fail. Man kan också från och med nu börja kalla mig retard.
För nu är det bevisat att jag är det under vissa förhållanden.

Under min och fannys trip till kalix var vi hos john och jag körde bil. Det var en rolig upplevelse, iallafall för min del. Jag undrar om mina passagerare fanny och john var rädda? Med tanke på att ingen av dem sa speciellt mycket under den lilla turen.

Jag var rätt duktig, jag skulle då kalla mig en trogen chaufför.
Efter den säkra bilturen såg vi skräckfilmen amusement hos john, jag tror att jag var den enda som inte var så rädd. Eller, fanny, john? fast jag ska erkänna att jag var lite rädd, men inte så farligt. Undra om fanny eller john var mest rädd;) haha. Men vill också meddela att man inte ska se den filmen för den var inte en av dem dära bra filmerna som man nästan vill se igen.

Imorgon ska jag iallafall till banken och fixa ett nytt fint kort med ett foto på. Superhäftigt! För just nu känner jag mig rätt pengarlös. Dö inte i kylan som just nu ser ut att närma sig.


RSS 2.0